Wihammar Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Wihammar Förvaltnings AB är ett bolag som finns i Söderköping. I Wihammar Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wihammar, Bo-Göran Stig Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihammar, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wihammar Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wihammar Förvaltnings AB på telefon 0410-19607.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wihammar Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wihammar Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wihammar Förvaltnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Wihammar Förvaltnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wihammar Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Wihammar Förvaltnings AB har 556333-0371 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.