Energikontroll i Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Energikontroll i Söderköping Aktiebolag ska trivas.

Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och serviceverksamhet inom kyl- och ventilationsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Energikontroll i Söderköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Energikontroll i Söderköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-12045.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ljung, Ola Björn Åke.

De som är på något sätt har med Energikontroll i Söderköping Aktiebolag är Ljung, Ola Björn Åke som är född 1964 och har titeln VD, Ljung, Ola Björn Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Erik Arvid Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Senja Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Energikontroll i Söderköping Aktiebolag har 556333-1338 som sitt organisationsnummer.