Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556336-5450.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna på följande adress Lagnö, 614 98, Sankt Anna.

Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Aktiebolaget Kulturkompaniet i S:t Anna så sitter följande personer i styrelsen: , Wastesson, Lars Christer som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva pedagogisk konsultation samt produktion och handel med teater, musik och film jämte därmed förenlig verksamhet.