Åkervallens Consult AB

Östergötlands län

Information

Åkervallens Consult AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Åkervallens Consult AB finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åkervallens Consult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Åkervallens Consult AB har haft sedan 1994-01-01. Åkervallens Consult AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkervallens Consult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mogata Åkervallen, 614 90, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6449254.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Åkervallens Consult AB Privat, ej börsnoterat.

Åkervallens Consult AB har idag 556355-4863 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åkervallens Consult AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att hålla familjehem samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Åkervallens Consult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Anders Allan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Leif Erik Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .