Elmsåholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Elmsåholm Aktiebolag är ett företag som finns i Söderköping. I Elmsåholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wisemark, Eva-Mona Marianne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wisemark, Bengt Erik Kurt som är född 1956 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elmsåholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elmsåholm Aktiebolag på telefon 0121-29018.

Bolaget skall bedriva varvsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, tillverka och sälja släpkärror, köpa rörelse inom alla verksamhetsområden och sälja dem helt eller sälja styckvis olika verksamhetsgrenar såsom företrädesvis inom varvs-, såg-, bygg-, livsmedel-, trädgård-, metall-, verkstads-, beklädnads-, grafiska-, kemisk-teknisk-, petrokemisk och leksaksbranschen. Bolaget skall även bedriva export och import inom ovan nämnda verksamheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elmsåholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elmsåholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elmsåholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elmsåholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elmsåholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elmsåholm Aktiebolag har 556364-6990 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.