Skattegården Transport Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Skattegården Transport Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Skattegården Transport Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skattegården Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skattegården Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skattegården Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skattegården Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Övre Skattgården, 614 96, Östra Ryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-72160.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skattegården Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skattegården Transport Aktiebolag har idag 556371-5431 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skattegården Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

I Skattegården Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Jan Ove som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Jan Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Aina-Karin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .