Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är ett av dem. Statusen för Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är att Bolaget är aktivt.

Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-05. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB ska trivas.

Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra installationer av pelletsbrännare, värmepannor, värmepumpar, rör & vvs, bedriva försäljning av pelletsbrännare med tillbehör, värmepannor med tillbehör, värmepumpar med tillbehör, rör & vvs artiklar, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB är Svensson, Göran Sivert Inge som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Peter Nils Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Susanne Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Rörservice Pelletsvärme i Söderköping AB har 556380-1355 som sitt organisationsnummer.