Läkarkonsult Öst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Läkarkonsult Öst Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Läkarkonsult Öst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Läkarkonsult Öst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Läkarkonsult Öst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-22. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Läkarkonsult Öst Aktiebolag ska trivas.

Läkarkonsult Öst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet på konsultbasis jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Läkarkonsult Öst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Läkarkonsult Öst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Läkarkonsult Öst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Läkarkonsult Öst Aktiebolag är Karlsson, Lars-Gunnar som är född 1947 och har titeln VD, Karlsson, Lars-Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunvor Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Läkarkonsult Öst Aktiebolag har 556382-0850 som sitt organisationsnummer.