Actus System AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Actus System AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Actus System AB är ett av dem. Statusen för Actus System AB är att Bolaget är aktivt.

Actus System AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Actus System AB ska trivas.

Actus System AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultationer inom i huvudsak persondatorområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Actus System AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Actus System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Actus System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10272.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Actus System AB är Gunnarsson, Lars Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Karin Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Actus System AB har 556393-3687 som sitt organisationsnummer.