Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB. Det finns flera bolag som liknar Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1990-06-07 så har Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Berga, 614 92, Söderköping. Vi ni istället prata med Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB så kan ni göra det på 0121-21100.

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning, uthyrning av lös egendom, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Franzén, Per Elving som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Gun Margaretha Heléne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Franzéns Fastighetsförvaltning i Söderköping AB har 556397-4780 som sitt organisationsnummer.