MIPE AB

Östergötlands län

Information

MIPE AB är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som MIPE AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MIPE AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-08-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Rådstugug. 31, 602 24, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MIPE AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-108280.

Söderköping arbetar för att verksamheter som MIPE AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MIPE AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall förvalta samt bedriva handel med värdepapper, fastigheter, konst och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MIPE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MIPE AB och det är följande personer, Norell, Magnus Trued som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Unnie Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MIPE AB är 556402-0112.