Medisox Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Medisox Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Medisox Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Medisox Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Medisox Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-31. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Medisox Aktiebolag ska trivas.

Medisox Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning inom textilnäring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medisox Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Medisox Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Medisox Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-15940.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Medisox Aktiebolag är Scherl, Yehuda som är född 1946 och har titeln VD, Nylin, Göran Olof Herbert som är född 1954 och har titeln Vice VD, Scherl, Yehuda som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylin, Göran Olof Herbert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylin, Britt Ingrid som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln RevisorRevisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Medisox Aktiebolag har 556416-2062 som sitt organisationsnummer.