Börrums Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Börrums Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Börrums Lantbruk Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Börrums Lantbruk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Börrums Lantbruk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Börrums Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Börrums Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Börrum , 614 99, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Börrums Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Börrums Lantbruk Aktiebolag har idag 556416-6113 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Börrums Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruk och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Börrums Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordborg, Torbjörn Nils Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordborg, Eva Lovisa som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .