All-Kakel i Söderköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva plattsättning, försäljning av kakel och natursten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för All-Kakel i Söderköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är All-Kakel i Söderköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1991-03-11 så skapades All-Kakel i Söderköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel All-Kakel i Söderköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

All-Kakel i Söderköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556420-9756 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderköping.

Just nu är All-Kakel i Söderköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med All-Kakel i Söderköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8132635 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom All-Kakel i Söderköping Aktiebolag är Eng, Stefan Folke Esbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Starenhed, Kent Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .