Albin Andersson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Albin Andersson Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Albin Andersson Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Albin Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Albin Andersson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Albin Andersson Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Albin Andersson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Karl Knutssonsg. 1, 614 30, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-21170.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Albin Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Albin Andersson Aktiebolag har idag 556422-8939 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Bengt Erik -Jansson, Ingegerd Marie Louise är den som för stunden ansvarar för Albin Andersson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning, familjerättslig rådgivning och handläggning av familjerättsliga ärenden, försäkringsombudsmannaskap, hårvård och ägande och handel med hästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Albin Andersson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Bengt Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ingegerd Marie Louise som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Bengt Anders Henric som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jansson, Mats Erik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.