Stening EkoKonsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Stening EkoKonsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Stening EkoKonsult Aktiebolag i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1991-04-02 så har Stening EkoKonsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stening EkoKonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Stening EkoKonsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamng. 5 A, 614 34, Söderköping. Vi ni istället prata med Stening EkoKonsult Aktiebolag så kan ni göra det på 0121-12810.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar, driva handel med kontorsmaterial och kontorsmaskiner samt erbjuda redovisningstjänster, affärsrådgivning och allmän privatekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindeberg, Bo Kristian som är född 1949 och har titeln Likvidator, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Stening EkoKonsult Aktiebolag har 556423-6494 som sitt organisationsnummer.