LTS Förvaltnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och LTS Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och LTS Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LTS Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LTS Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-23. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som LTS Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

LTS Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom luftbehandlings- teknik- och administrationsområdet, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper och idka därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LTS Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är LTS Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med LTS Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-13050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sterling Kölnäs, Anne Elisabeth -Sterling, John Fredrik.

De som är på något sätt har med LTS Förvaltnings Aktiebolag är Sterling Kölnäs, Anne Elisabeth som är född 1968 och har titeln VD, Sterling Kölnäs, Anne Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermelin, Dag Robert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sterling, John Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldenström, Nils Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kölnäs, Bo-Gunnar Thomas som är född 1963 och har titeln SuppleantWesterdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

LTS Förvaltnings Aktiebolag har 556440-5719 som sitt organisationsnummer.