Minerva Företagsutveckling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena organisations-, affärs-, ledar- och personalutveckling, förvalta lös egendom, bedriva båtcharterverksamhet för minikonferenser, representation och dylikt, förvalta fastighet där den egna verksamheten bedrivs samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Minerva Företagsutveckling Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Minerva Företagsutveckling Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1992-01-20 så skapades Minerva Företagsutveckling Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Minerva Företagsutveckling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Minerva Företagsutveckling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556441-8647 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är Minerva Företagsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Minerva Företagsutveckling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0121-13830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Minerva Företagsutveckling Aktiebolag är Boeke, Gerard Diederik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Boeke, Anette Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .