Torsten Sahlin Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Torsten Sahlin Förvaltnings AB är en verksamhet som finns i Söderköping. I Torsten Sahlin Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sahlin, Torsten Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Mia Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torsten Sahlin Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Torsten Sahlin Förvaltnings AB på telefon 0121-12860.

Bolaget skall förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torsten Sahlin Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Torsten Sahlin Förvaltnings AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Torsten Sahlin Förvaltnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torsten Sahlin Förvaltnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torsten Sahlin Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Torsten Sahlin Förvaltnings AB har 556445-9526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.