Söderköpings Murservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Söderköpings Murservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Söderköpings Murservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Söderköpings Murservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Söderköpings Murservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-04-10. Men sedan 1992-01-01 så har Söderköpings Murservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mogata Hov Gård, 614 90, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderköpings Murservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-30232.

Söderköping arbetar för att bolag som Söderköpings Murservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderköpings Murservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva murnings-, trä- och byggnadsarbeten, transport av byggnadsmaterial, handel med aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söderköpings Murservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderköpings Murservice Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Tommy Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Åse Ingrid Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Söderköpings Murservice Aktiebolag är 556446-5358.