AKON Service Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och AKON Service Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och AKON Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för AKON Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

AKON Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-03. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som AKON Service Aktiebolag ska trivas.

AKON Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva administrationsarbete företagsledning, konsultationer inom strålskydds- och saneringsområdet, uthyrning av bygg och saneringsutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva café och restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva försäljning, byggnad, reparation, underhåll och tillverkning av pooler smt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AKON Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är AKON Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med AKON Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-159675.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med AKON Service Aktiebolag är Forsell, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tjärnberg, Sven Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag Forsell, Anna C Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

AKON Service Aktiebolag har 556452-5557 som sitt organisationsnummer.