S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag ska trivas.

S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult-, besiktnings- och injusteringsverksamhet inom värme, ventilation och sanitetsbranschen, idka handel med produkter inom samma bransch även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10039.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag är Carlsson, Sven Gunnar Evert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Rune Ingvar som är född 1929 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

S-Gs STYR & REGLER Aktiebolag har 556464-9373 som sitt organisationsnummer.