Vicboab Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva varvsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt att äga och förvalta fastigheter. Bolaget skall köpa rörelser inom alla verksamhetsområden, sälja dem helt eller sälja styckvis olika verksamhetsgrenar såsom företrädesvis inom varvs-, såg-, bygg-, livsmedel-, trädgård-, metall-, verkstads-, beklädnads-, grafiska-, kemisk-teknisk-, petrokemisk och leksaksbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva export och import inom ovan nämnda verksamheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vicboab Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Vicboab Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1993-07-07 så skapades Vicboab Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Vicboab Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Vicboab Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556470-4319 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderköping.

Just nu är Vicboab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Vicboab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0121-29018 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vicboab Aktiebolag är Wisemark, Bengt Erik Kurt som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wisemark, Eva-Mona Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .