Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556484-6896 är organisationsnummer för verksamheten Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag finns i.

Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-31 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0121-10586 eller genom brev på följande adress:
Erik Dahlbergsg. 46, 614 31, Söderköping

Bolaget skall bedriva försäljning, montage och service av däck samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johan Pettersson Däckservice Aktiebolag och det är Petersson, Johan Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Karin Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor,