Moderna Verktyg i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Moderna Verktyg i Söderköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Moderna Verktyg i Söderköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Moderna Verktyg i Söderköping AB är momsregistrerat sedan2004-02-26 och har organisationsnummer 556498-6437.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0121-29550 alternativt besöka eller skicka post till Moderna Verktyg i Söderköping AB på följande adress Harsbyg. 13, 614 31, Söderköping.

Moderna Verktyg i Söderköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-09.

I Moderna Verktyg i Söderköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Thunberg, Lars Åke Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Gustafsson, Rolf Edvard som är född 1948 och har titeln Suppleant , Sämsjö, Jan Östen som är född 1948 och har titeln Suppleant , . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka utveckling och försäljning av tillverkningsverktyg inom främst plastbranschen. Bolaget skall även idka konsultationer inom ovan nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.