Karlbergs Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Karlbergs Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Karlbergs Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karlbergs Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Karlbergs Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-11-21. Men sedan 1995-01-01 så har Karlbergs Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gårdeby Össby, 614 95, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlbergs Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-71095.

Söderköping arbetar för att verksamheter som Karlbergs Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlbergs Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlbergs Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlbergs Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Karlberg, Katarina Magdalena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Thomas Jan Eric som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Karlbergs Lantbruk Aktiebolag är 556499-6535.