Vermaplast Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Vermaplast Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vermaplast Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vermaplast Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vermaplast Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-27. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Vermaplast Aktiebolag ska trivas.

Vermaplast Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av plastdetaljer, verktyg till plastdetaljer, uthyrning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vermaplast Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Vermaplast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Vermaplast Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-21718.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Burkhard, Helmut -Burkhard, Ralf.

De som är på något sätt har med Vermaplast Aktiebolag är Burkhard, Ralf som är född 1969 och har titeln VD, Burkhard, Helmut som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Leif Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Burkhard, Ralf som är född 1969 och har titeln Suppleant, Burkhard, Petra Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln RevisorThorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vermaplast Aktiebolag har 556501-3280 som sitt organisationsnummer.