Aktiebolaget Karlwendel

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Aktiebolaget Karlwendel. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Karlwendel tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Karlwendel är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556503-7735.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0121-35300 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Karlwendel på följande adress Hamrag. 2, 614 31, Söderköping.

Aktiebolaget Karlwendel är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Aktiebolaget Karlwendel så sitter följande personer i styrelsen: Molinder, Erik Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Isaksson, Per Henrik som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska utgöras av tillverkning och handel med industriprodukter, i huvudsak tillverkning av formverktyg, samt försäljning av företagsledande tjänster samt annan därmed förenlig verksamhet.