Swedish Mould Design AB

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Swedish Mould Design AB. Det finns flera bolag som liknar Swedish Mould Design AB i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1995-04-01 så har Swedish Mould Design AB varit registrerat. Idag är Swedish Mould Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Swedish Mould Design AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamrag. 2, 614 31, Söderköping. Vi ni istället prata med Swedish Mould Design AB så kan ni göra det på 011-286630.

Bolaget skall bedriva utbildning av verktygskonstruktörer för främst plastindustrin, bedriva konstruktion och utveckling av verktyg för plastindustrin och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Torgilsman, Bertil Holger som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molinder, Erik Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Per Henrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Swedish Mould Design AB har 556507-3557 som sitt organisationsnummer.