Christer Linne's Behandlingshem AB

Östergötlands län

Information

556507-9927 är organisationsnummer för verksamheten Christer Linne's Behandlingshem AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer Linne's Behandlingshem AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Christer Linne's Behandlingshem AB finns i.

Christer Linne's Behandlingshem AB har varit registrerat sedan 1995-01-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer Linne's Behandlingshem AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Christer Linne's Behandlingshem AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christer Linne's Behandlingshem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Christer Linne's Behandlingshem AB så kan ni göra det på telefon genom 0121-15010 eller genom brev på följande adress:
Prästg. 10, 614 30, Söderköping

Bolaget skall bedriva vård och behandling av drog- och alkoholpatienter och deras familjer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer Linne's Behandlingshem AB och det är Linne, Per Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Linne, Ingrid Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Linne, Ingrid Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Reventia som är född och har titeln RevisorF Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,