Motorikverkstan AB

Östergötlands län

Information

Motorikverkstan AB är en verksamhet som finns i Söderköping. I Motorikverkstan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Beijer-Olsen, Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Beijer-Olsen, Mats Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Motorikverkstan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Motorikverkstan AB på telefon 011-100200.

Föremålet för bolagets verksamhet är fortbildning, utbildning osamt träningsprogram för barn, personal och föräldrar inom barnomsorg och skola samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Motorikverkstan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Motorikverkstan AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Motorikverkstan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Motorikverkstan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motorikverkstan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Motorikverkstan AB har 556508-9652 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.