Thomas Hultgrens Åkeri AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Thomas Hultgrens Åkeri AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Thomas Hultgrens Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Thomas Hultgrens Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Thomas Hultgrens Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Thomas Hultgrens Åkeri AB ska trivas.

Thomas Hultgrens Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas Hultgrens Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Thomas Hultgrens Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Thomas Hultgrens Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2910746.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Thomas Hultgrens Åkeri AB är Hultgren, Thomas Johan Albert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Barbro Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisor, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Thomas Hultgrens Åkeri AB har 556513-9499 som sitt organisationsnummer.