Festningen AB

Östergötlands län

Information

Festningen AB är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Festningen AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Festningen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Festningen AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1995-09-20. Men sedan 1996-01-01 så har Festningen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Folkets Park, 602 36, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Festningen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-123999.

Söderköping arbetar för att verksamheter som Festningen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Festningen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva restaurang, catering, café, kioskverksamhet, värdepappershandel, konsultverksamhet inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Festningen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Festningen AB och det är följande personer, Whass, Karl Filip som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Whass, Anneli Margaretha Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Festningen AB är 556516-4083.