Drothemsfastigheter i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

556518-7340 är organisationsnummer för verksamheten Drothemsfastigheter i Söderköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drothemsfastigheter i Söderköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Drothemsfastigheter i Söderköping AB finns i.

Drothemsfastigheter i Söderköping AB har varit registrerat sedan 1995-07-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Drothemsfastigheter i Söderköping AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Drothemsfastigheter i Söderköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drothemsfastigheter i Söderköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Drothemsfastigheter i Söderköping AB så kan ni göra det på telefon genom 0121-12400 eller genom brev på följande adress:
Linköpingsg. 7, 614 34, Söderköping

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggentreprenad och fastighetsbranschen samt förvalta, äga och förmedla fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drothemsfastigheter i Söderköping AB och det är Vastesson, Vaste Erik Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vastesson, Inger Gunilla som är född 1949 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,