Tim & Co AB (Hemköp)

Östergötlands län

Information

556530-2782 är organisationsnummer för verksamheten Tim & Co AB (Hemköp). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tim & Co AB (Hemköp) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Tim & Co AB (Hemköp) finns i.

Tim & Co AB (Hemköp) har varit registrerat sedan 1996-03-06 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tim & Co AB (Hemköp) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tim & Co AB (Hemköp) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tim & Co AB (Hemköp) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tim & Co AB (Hemköp) så kan ni göra det på telefon genom 0121-19690 eller genom brev på följande adress:
Ågatan 2, 614 34, Söderköping

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tim & Co AB (Hemköp) och det är Lundgren Ottosson, Kjell Gunnar som är född 1967 och har titeln VD, Lundgren Ottosson, Kjell Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Anders Petter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor