Laneborgs Åkeri AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Laneborgs Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Laneborgs Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1996-04-19 så skapades Laneborgs Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Laneborgs Åkeri AB har haft det sedan 1996-01-01.

Laneborgs Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556531-1593 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderköping.

Just nu är Laneborgs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Laneborgs Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0121-12505 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Laneborg, Olof Mattias -Laneborg, Olov Börje

Följande personer är på något sätt aktiva inom Laneborgs Åkeri AB är Laneborg, Olof Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Laneborg, Olov Börje som är född 1946 och har titeln Suppleant, Holm, Gun Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .