Rörrevision i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Rörrevision i Söderköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rörrevision i Söderköping AB är ett av dem. Statusen för Rörrevision i Söderköping AB är att Bolaget är aktivt.

Rörrevision i Söderköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rörrevision i Söderköping AB ska trivas.

Rörrevision i Söderköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom byggnads- och rörbranschen, bokföringsuppdrag och värdepappers- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rörrevision i Söderköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Rörrevision i Söderköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Rörrevision i Söderköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-14959.

Firman tecknas var för sig av -Olsson, Liselott Maria -Söder, Kjell Inge.

De som är på något sätt har med Rörrevision i Söderköping AB är Söder, Kjell Inge som är född 1955 och har titeln VD, Söder, Kjell Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Liselott Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Carlström, Björn Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, KREREV, Kreativ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rörrevision i Söderköping AB har 556539-0795 som sitt organisationsnummer.