Svenska Glitter AB

Östergötlands län

Information

Svenska Glitter AB är en verksamhet som finns i Söderköping. I Svenska Glitter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Krasse, Björn Mikael som är född 1952 och har titeln VD, Krasse, Björn Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Alestam, Jan Åkesson som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Huggare, Anna Britt Louise E som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Roland som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulla Camilla som är född 1963 och har titeln SuppleantTegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Glitter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Glitter AB på telefon 0121-35700.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av bijouterier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Glitter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Glitter AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svenska Glitter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Svenska Glitter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Glitter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -suppleanterna Firman tecknas i förening av -suppleanterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Svenska Glitter AB har 556549-3979 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.