Minsjö Säteri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Minsjö Säteri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Söderköping. I Minsjö Säteri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är von Kantzow, Johan Wilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Kantzow, Maria Gabriella som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kull, Eva Sofia Karolin som är född 1964 och har titeln Suppleant, von Kantzow Brodin, Elsa Signhild L som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantCityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Minsjö Säteri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Minsjö Säteri Aktiebolag på telefon 011-70707.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och prydnad, jordbruk och uthyrning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Minsjö Säteri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Minsjö Säteri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Minsjö Säteri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Minsjö Säteri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Minsjö Säteri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -von Kantzow, Johan Wilhelm -von Kantzow, Maria Gabriella

Minsjö Säteri Aktiebolag har 556560-6737 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.