ANITAB Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556561-1323 är organisationsnummer för bolaget ANITAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANITAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som ANITAB Aktiebolag finns i.

ANITAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-10-29 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ANITAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ANITAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ANITAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med ANITAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8314180 eller genom brev på följande adress:
Wij Herresäte 2, 610 20, Kimstad

Bolaget skall bedriva personbefordran samt idka godstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ANITAB Aktiebolag och det är Friberg, Nils Conny som är född 1953 och har titeln Likvidator, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,