Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag är ett bolag som finns i Söderköping. I Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delborn, Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Petra Emma Lena som är född 1983 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag på telefon 011-165060.

Bolaget skall bedriva GoCartuthyrning, servering, inneha spelautomater, arrangera konferensverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fredrik Delborn Fastigheter Aktiebolag har 556567-0337 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.