VitalView AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet inom mjukvaruområdet samt försäljning av optisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VitalView AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är VitalView AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 1999-09-08 så skapades VitalView AB och verksamheten är har F-skattsedel VitalView AB har haft det sedan 2003-02-13.

VitalView AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-13

556575-0683 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är VitalView AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med VitalView AB så går det att nå dem via telefon på 011-198392 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom VitalView AB är Litsegård, Göran Karl Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Litsegård, Göran Tommy Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .