Rundhs Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

556576-7539 är organisationsnummer för verksamheten Rundhs Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rundhs Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Rundhs Entreprenad AB finns i.

Rundhs Entreprenad AB har varit registrerat sedan 1999-10-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rundhs Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Rundhs Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rundhs Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rundhs Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3322466 eller genom brev på följande adress:
Pålstorp Gårdeby, 614 95, Söderköping

Bolaget skall bedriva mark-, gräv- och transportarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rundhs Entreprenad AB och det är Rundh, John Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlqvist, Robert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor,