Elektromontage Holding i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

Elektromontage Holding i Söderköping AB är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Elektromontage Holding i Söderköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elektromontage Holding i Söderköping AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-12-14.

Elektromontage Holding i Söderköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-05-04. Men sedan 2000-12-14 så har Elektromontage Holding i Söderköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norrköpingsv. 11, 614 34, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elektromontage Holding i Söderköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-34400.

Söderköping arbetar för att verksamheter som Elektromontage Holding i Söderköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elektromontage Holding i Söderköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom, bedriva konsultativ verksamhet inom elektronisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elektromontage Holding i Söderköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Per Anders Roberth Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elektromontage Holding i Söderköping AB och det är följande personer, Karlsson, Per Anders Roberth som är född 1966 och har titeln VD, Karlsson, Per Anders Roberth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Carl Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Håkan Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sten Anders Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor.Ackbar, Kristina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elektromontage Holding i Söderköping AB är 556590-6673.