Bolltorp Restaurang & Konferens AB

Östergötlands län

Information

556591-7225 är organisationsnummer för verksamheten Bolltorp Restaurang & Konferens AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bolltorp Restaurang & Konferens AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Bolltorp Restaurang & Konferens AB finns i.

Bolltorp Restaurang & Konferens AB har varit registrerat sedan 2000-05-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bolltorp Restaurang & Konferens AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bolltorp Restaurang & Konferens AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bolltorp Restaurang & Konferens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bolltorp Restaurang & Konferens AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
NORRBO HERRGÅRD, 605 96, Norrköping

Bolaget skall bedriva restaurang och konferensverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bolltorp Restaurang & Konferens AB och det är Ingelström Olsson, Martha Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Erik som är född 1920 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,