Kaproco Development & Consulting AB

Östergötlands län

Information

Kaproco Development & Consulting AB är en verksamhet som finns i Söderköping. I Kaproco Development & Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wikengård Heed, Ann Berit Inger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heed, Kai Kalervo som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikengård, Carl Daniel som är född 1981 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kaproco Development & Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kaproco Development & Consulting AB på telefon 0121-13990.

Föremålet för bolagets verksamhet är patentutveckling, projektering och konsultation inom industriområdet samt köpa, försälja, förmedla båtar och båttillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kaproco Development & Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kaproco Development & Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kaproco Development & Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-02 och Kaproco Development & Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kaproco Development & Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kaproco Development & Consulting AB har 556597-2683 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.