Beröringspunkten i Sverige AB

Östergötlands län

Information

Beröringspunkten i Sverige AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Beröringspunkten i Sverige AB finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Beröringspunkten i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Beröringspunkten i Sverige AB har haft sedan 2001-03-02. Beröringspunkten i Sverige AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Beröringspunkten i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Persg. 148 B, 602 30, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-41133.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Beröringspunkten i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Beröringspunkten i Sverige AB har idag 556605-1917 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elmström, Britt Irene -Elmström, Rolf Torsten är den som för stunden ansvarar för Beröringspunkten i Sverige AB

Bolaget skall arbeta med kurs- och utbildningsverksamhet, behandling och konsultation inom den alternativ- och komplementär medicinska branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Beröringspunkten i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmström, Britt Irene som är född 1960 och har titeln VD, Elmström, Britt Irene som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmström, Rolf Torsten som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Eva Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.