M. Gustafson Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk och djuruppfödning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M. Gustafson Lantbruk AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är M. Gustafson Lantbruk AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2001-01-24 så skapades M. Gustafson Lantbruk AB och företaget är har F-skattsedel M. Gustafson Lantbruk AB har haft det sedan 2001-08-03.

M. Gustafson Lantbruk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

556605-8169 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderköping.

Just nu är M. Gustafson Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med M. Gustafson Lantbruk AB så går det att nå dem via telefon på 070-8204566 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom M. Gustafson Lantbruk AB är Gustafsson, Bror Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bror Mattias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .