JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära)

Östergötlands län

Information

JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) har haft sedan 2002-03-26. JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) har funnits sedan och 2002-03-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkareg. 74, 602 30, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-127704.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) Privat, ej börsnoterat.

JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) har idag 556622-0306 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära)

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

I JE:s Mat Aktiebolag (Coop Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Karl Rickard Johnny som är född 1962 och har titeln VD, Eriksson, Karl Rickard Johnny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingela Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .