Stepp'n Chris AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Stepp'n Chris AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stepp'n Chris AB är ett av dem. Statusen för Stepp'n Chris AB är att Bolaget är aktivt.

Stepp'n Chris AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-22. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stepp'n Chris AB ska trivas.

Stepp'n Chris AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med reservdelar till motorfordon, bilservice, agenturhandel med blandat sortiment, övrig marknadsföringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stepp'n Chris AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Stepp'n Chris AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Stepp'n Chris AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-12345.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stepp'n Chris AB är Åbrodd, Hans Birger Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åbrodd, Åsa Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Tolander, Mona Margareta som är född 1948 och har titeln Revisor, Ljunggren, Björn Åke som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Stepp'n Chris AB har 556623-5643 som sitt organisationsnummer.